Top 2014Nasza inwestycja „Uzbrojenie Garwolińskiej Strefy Aktywności Gospodarczej” co chwila zbiera wyróżnienia i nagrody. Niedawno dostaliśmy prestiżowe wyróżnienie przyznawane przez PIiIZ „Grunt na Medal”.

Byliśmy najlepsi na Mazowszu i jednym z 16 finalistów ogólnopolskich. Pod koniec ubiegłego roku zostaliśmy jednym z dziesięciu finalistów konkursu organizowanego przez portal Podlasie24.pl na najlepszą inwestycję rejonu Podlasia. W konkursie brały udział inwestycje samorządowe – wojewódzkie, powiatowe, gminne jak również realizowane przez prywatne podmioty. Ze wszystkich powiatowych samorządów tylko powiat garwoliński wszedł do tego zaszczytnego grona. Należy podkreślić, że zgłaszanie oraz nominacja i wybór należały do głosujących – internautów. Bardzo mnie cieszy, że nasza inwestycja, której efekty społeczne i gospodarcze bardziej będą widoczne po latach, została tak doceniona przez nasze społeczeństwo. Dziękuję.